goodpr startar blogg

Vi på goodpr besitter skönhetstips, förhandsinformation, mingelbilder, intressanta samarbetspartners och en hel massa spännande karriärsinspiration.

Nu vill vi dela med oss av detta till omvärlden och inleder bloggen goodpr.

Är du journalist, frilansare, stylist, redaktör- så är det perfekt att följa oss på bloggen för att ta del av förhandsvisningar, pressreleaser, tips till upplägg och framförallt inspiration till material som ni kan tipsa era läsare om.

Detta är en ”copy/paste”- blogg. Det innebär att allt du läser här får du gärna dela med dig av!

Är du intresserad av våra varumärken, skönhet, naglar, hår, mat, karriär, marknadsföring & PR- då är det bara att samla på dig av våra inlägg!

Har du frågor till oss så hänvisar vi till inbox@goodpr.se

Vi som kommer att blogga är:

Ulrica Rygaard- OPI-Ulrica med lång erfarenhet av OPI.s värld.
En drivkraft med intresse för matlagning, skönhet och Italien där hon tillbringar alla sin lediga tid i Pizzo.
Man kan inte tro att hon är trebarnsmamma, men jo ser du! Hon tycker inte att det är en ursäkt för att inte vilja ta hand om sitt inre och yttre och har sällan något annat än en perfekt make-up på morgonen. Av henne kan du läsa främst om naglar, make-up, smycken och inspiration i vardagen!

Lisa Laurell- Den blonda i konstellationen med fokus på individuell stil, enkla skönhetstips för lite latare människor och ett brinnande intresse för skönheten i färg och form. Driver även bloggen whatiloveaboutfood och vurmar för ren mat och ekologiska produkter.
Av henne kommer du kunna få tips om annorlunda kontorsoutfits,design och inspiration i vardagen.