Snyggt, gott, revolutionerande – Bag in [Cook] Book levererar!

Imorgon är det äntligen fredag! En dag då många av oss vill lyxa till det och bara koppla av. God mat och en flaska bra vin betyder det för många av oss. Vi hittade vår fredagsfavorit för ungefär en månad sen: Bag in [Cook] Book.

Bag in [Cook] Book, en svensk världsnyhet, erbjuder det bästa av två världar: en utsökt Zinfandel från Apulien i Södra Italien och recept av proffskocken Fredrik Eriksson som är skräddarsydda att passa till vinet!

Vinet är smakrikt och generöst i en elegant stil. Bag in [Cook] Book har inte bara samma egenskaper som en bra kokbok, den ser även ut som en! Bag in [Cook] Books snygga design gör att den passar perfekt i alla svenska hem – i vardagsrummet som i köket.

Sist men inte minst behöver inte boxen åka i sopporna när den är slut! På Bag in [Cook] Books Instagram hittar du kreativa tips och tricks om hur du enkelt kan vidareanvända boxen när vinet är slut.

Bag in [Cook] Book blir din för bara 249:- och ligger just nu i Systembolagets beställningssortiment nr. 70620. Beställ nu – ni kommer inte att ångra er!

BICB_bloggbild